Er komt een moment dat de kozijnen van uw woning aan vervanging toe zijn. Houtrot, beschadigingen, enkel glas of tocht door slecht sluitende deuren en ramen. Goede redenen om in actie te komen!

Wacht niet te lang met het vervangen van uw kozijnen, beschadigingen aan uw kozijn kunnen er voor zorgen dat uw ruit onvoldoende ondersteuning heeft en het risico op gevaarlijke situaties wordt dan steeds groter.

Ook als uw kozijnen er nog goed uitzien, kan het lonen om ze te vervangen. Meer isolatie, veiligheid of aanpassingen aan uw woning. Zoals het plaatsen van een schuifpui of tuindeuren voor meer lichtinval.

Kozijnen vervangen voor lagere energiekosten

Heeft uw woning al wat oudere kozijnen? Dan is de kans groot dat u onnodig veel geld betaalt aan stookkosten. Veel oude kozijnen isoleren slecht, zeker in combinatie met enkel glas. Dit zorgt niet alleen voor tocht, maar ook voor veel warmteverlies. Uw verwarming moet extra hard stoken om de temperatuur in huis aangenaam te houden, met hoge energiekosten als gevolg.

Tegenwoordig zijn kozijnen zeer goed geïsoleerd en het vervangen van uw kozijnen is dan ook een investering die u op den duur weer terugverdient. Onze kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ beglazing.

HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas en levert voor een gemiddeld rijtjeshuis een besparing op van € 120 per jaar. Heeft u nog enkel glas in uw huidige kozijnen? Dan kan het toevoegen van HR++ glas u zelfs € 260 per jaar opleveren. Een investering die loont, zeker met de stijgende energieprijzen.

HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas

Inbraakveilige kozijnen en deuren

Woninginbraken komen helaas nog regelmatig voor. De kwaliteit van kozijnen is tegenwoordig zo goed dat ze bijdragen aan een veiligere woning. Zo voldoen al onze kozijnen en deuren aan de eisen van het Politiekeurmerk SKG Veilig Wonen, vanwege het sterke hang en sluitwerk en de meerpuntsluitingen.

Een nieuwe uitstraling voor uw woning

Verbeterde isolatie en veiligheid zijn natuurlijk al redenen genoeg om uw kozijnen te vervangen, maar ook het effect dat nieuwe kozijnen hebben op de uitstraling van uw woning is niet onbelangrijk. Oude kozijnen, die er slecht uitzien, doen afbreuk aan de uitstraling van uw gehele woning.

Door uw achtergevel uit te breken en te voorzien van een schuifpui of tuindeuren, creëert u veel daglicht in uw woonkamer. Zo haalt u het buiten naar binnen. Of wat te denken van een nieuwe voordeur, het visitekaartje van uw woning!

Energiebespaarlening

Zowel particulieren als de Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen voor de financiering een Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Energiebespaarfonds! Het fonds wordt gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank en de ASN Bank. Voordelen van een energiebespaarlening voor u op een rij:

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen
  • Lage rente 2,3% (looptijd 10 jaar)

Met een Energiebespaarlening heeft u een goede financiering voor een duurzame investering aan uw woning. U kunt op de website van het Nationaal Energiebespaarfonds berekenen wat u kunt lenen en wat de rente is.

De juiste keuze in kozijnen en deuren

Welke kozijnen en deuren passen het beste bij uw wensen en wat is uw budget. Kiest u voor kunststof of aluminium. Onze adviseurs proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wanneer u een bezoek aan huis wenst dan kan er ook een afspraak gemaakt worden. Wij kunnen u dan nog beter adviseren aangezien wij de situatie ter plekke kunnen beoordelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat de kosten zijn. Vraag dan geheel vrijblijvende offerte aan.

Chat - Online