Vestakozijn staat voor kwaliteit en daarom werken wij dagelijks met de gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit. Wij zijn zelfs zo enthousiast over de kwaliteit dat we officieel Keralit dealer in Nederland zijn. De gevelpanelen en dakrandpanelen voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitseisen in duurzaamheid en isolatie. Niet voor niets worden de gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit wereldwijd het meest gebruikt door architecten.

Met de producten van Keralit hoeft u nooit meer te schilderen, heeft u nooit meer last van afgebladerde verf en hoeft u uw geven alleen af en toe eens schoon te maken met een sopje. Zo bespaart u uzelf dus niet alleen onderhoudskosten, maar ook kostbare tijd!

Wij zijn zelfs zo enthousiast over de kwaliteit dat we officieel Keralit dealer in Nederland zijn.

Onze adviseurs en monteurs staan – door hun jarenlange ervaring in de kozijn-, gevel- en isolatietechniek – helemaal achter de kunststof en aluminium kozijnen en deuren van Schueco.

Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Bij Vestakozijn heeft u een uitgebreide keuze uit uiteenlopende modellen gevelbekleding in veel verschillende kleuren. Wij hebben dus gegarandeerd gevelbekleding die bij uw huis en uw smaak past! Met de bekleding van Keralit is uw huis prachtig afgewerkt en niet van echt hout te onderscheiden!

 

Keralit panelen Nederland

Vestakozijn is trots om een gecertificeerde Keralit dealer en leverancier zijn. Wij geven advies en plaatsen gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit door heel Nederland.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies over de producten van Keralit? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag verder.

Chat - Online