Wij streven ernaar om op de Vestakozijn website correcte en actuele informatie te verschaffen. Het kan echter voorkomen dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade- en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie.

Verwijzingen, hyperlinks

Verwijzingen, hyperlinks en dergelijke in de website leiden meestal naar andere sites of andere gegevensbronnen die door derden worden aangeboden en bijgehouden. Wij hebben geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van die informatiebronnen en aanvaarden daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Linkpartners

In verband met SEO maken wij gebruik van linkpartners. Onze linkpartners zijn o.a.: kunststof-kozijnen.uwpagina.nlkunststof-kozijnhuis-verbouwen.pagina-informatie.nlalles-over-bouwen.pagina-informatie.nlhuis-onderhouden.pagina-informatie.nlkozijnen.startpaginaz.nlkunststof-kozijnen.vinddirect.nlkunststof-kozijnen.links.nlkozijnen.allepaginas.nlkunststof-kozijnen.allepaginas.nlGlaszettersbedrijf Veenendaal, kunststofkozijnen.allepaginas.nl

Chat - Online